Wilt u ook een bustocht organiseren?

Stichting ZuiderAmstel in beweging organiseert dagtochten per touringcar. De stichting is er voor buurtbewoners met het doel de onderlinge betrokkenheid te bevorderen en een sociaal vangnet te realiseren, in het bijzonder voor buurtbewoners die vanwege ouderdom in een sociaal isolement verkeren.

Bewoners van zorginstellingen van PuurZuid maakten een tochtje langs de Vecht naar Haarzuilens 

Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wilt u zelf een dagtocht organiseren met een sociaal maatschappelijke doelstelling neem dan svp contact op met stichtingzuideramstel@gmail.com en maak gebruik van onze touringcar, die plaats biedt aan maximaal 50 personen.

Nieuwersluis aan de Vecht gezien vanuit de ‘Groengrijs’ bus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s