Bestuurslid Hil Oosterveld overleden

Bestuurslid van Stichting Zuideramstel in beweging Hil Oosterveld is vandaag 31 januari 2014 om 21.30 uur overleden. Zij was een ervaringsdeskundige van de Groengrijs bus, ze heeft als rolstoelrijder de faciliteit voor rolstoelen toen die beschikbaar kwam in de bus, uitgetest.

De schrijver Paul Gellings uit Zwolle, die altijd onlosmakelijk met zijn oude buurt in de Rivierenbuurt verbonden blijft en die Hil goed heeft gekend, schreef een In Memoriam over haar op zijn website.

Hil door PG

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s