Vrolijk voorjaarsuitje naar Katwijk

Instappen-2 Wat een heerlijke dag hadden we weer op dinsdag 19 april. De chauffeur reed ons met de Groengrijs bus naar Katwijk aan Zee. Via een route binnendoor genoten we bij Lisse en Sassenheim van het kleurige uitzicht op de bloeiende bollenvelden. Reisleidster Simone trakteerde ondertussen op Oranjekoeken.

P1180035Rond twaalf uur kwam de zee in zicht. In Katwijk werd uitgewaaid, koffie gedronken, gewinkeld en ook het plaatselijke museum trok bezoekers. Het weer zat mee op deze vroege voorjaarsdag: de zon liet zich volop zien en hoewel er nog een guur windje woei, was het achter glas op het strand al heerlijk toeven. Om half drie stipt stond ons gezelschap weer klaar voor de terugtocht. Onderweg aten we pittige grillworst van de plaatselijke poelier en zongen we als een dolle liedjes uit het zeemansgenre. De uitgedeelde goodiebag werd met gretigheid ontvangen.

Al met al was het tijdens dit voorjaarsuitje weer een vrolijke boel en verheugen wij ons nu al op de volgende tour!

busDeze trip werd georganiseerd door Dynamo Buitenveldert en Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert WOCB. Veel dank aan Peter Hermans en Eric Junge van de Vereniging Groengrijs en aan de helpende handen van Albert en Linda.

 

zingen

 

 

Melissa Jonker

Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert

 

©Melissa Jonker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s