Odensehuis naar Langevelderslag

Groengrijs Langevelderslag Jeroen Wilhelmus
Op de zonnige woensdag 22 juni organiseerde het Odensehuis in Amsterdam Zuid haar jaarlijkse uitje. In een volle Groengrijs bus met Eric Junge aan het stuur werd koers gezet naar de Langevelderslag bij Noordwijk. In kleine groepjes maakten we met strandrups De Vrijbuiter ritjes langs het zomerse strand. Iedereen genoot van het prachtige weer, de heerlijke lunch, en er was alle tijd voor gesprekken en gezellig samen zijn. Het uitje is mede mogelijk gemaakt door een gulle gift van één van onze participanten.
… 
© Jeroen Wilhelmus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s