Met de Flora kokjes naar Slagharen

florakokjes IMG_20160815_130848Maandag 15 augustus werd de Groengrijs bus hartelijk ontvangen door de Flora Kokjes. De kinderen verheugden zich zichtbaar op hun weekje in Slagharen. Vanaf het moment van instappen en het inladen van de bagage, de kookspullen en de proviand tot de aankomst in Slagharen, zat de stemming er in.

Het weekje werd voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerd. En het werd weer een enorm succes! Dat was niet alleen te danken aan het enthousiasme van de Flora Kokjes zelf, maar ook aan de inzet van Esmeralda en haar vrijwilligersteam van de Stichting de Florakokjes minima kidsclub.

De Flora Kokjes komen iedere week bij elkaar in de Noorderparkkamer. De 30 tot 40 kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar nemen deel aan activiteiten als sport en spel, handvaardigheid en huiswerk onder begeleiding. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd die de Flora Kokjes zelf bereiden. Ervaren vrijwilligers uit de buurt begeleiden de kinderen.

Voor meer informatie over dit prachtige initiatief www.florakokjes.nl

© Ruud Westerkamp

florakokjes IMG_20160815_130819

 

Eén reactie op “Met de Flora kokjes naar Slagharen

  1. Ontzettend lieve en begaande bus chauffeurs. Bedankt namens alle kids.
    Hopen op meer samenwerking.
    Misschien iets in herfstvakantie? ??

    Esmeralda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s