Op stap met Linda en de Stadspas naar Elburg

Geplukt van Facebook:

el-carolus-elburg1
el-carolus-elburg3
el-carolus-elburg2el-carolus-elburg4

Vandaag een top dag gehad samen met de groengrijs bus en de gidsen Thea,Conchita en bus chauffeur Peter in het prachtige vissers dorpje Elburg😃 Daar aangekomen ging een deel de prachtige A Vogel tuin in met onze gids Thea en de andere kregen een rondleiding van gids Conchita en Peter door de stad. Vervolgens hebben we een heerlijke lunch aangeboden gekregen👍 Na dit alles hadden we nog heerlijk wat tijd over om zelf in te vullen. Kortom echt genoten en gewoon een bijna droge dag ook nog gehad!!! En wat was de stemming weer gezellig😃 Thanks allemaal voor het samen zijn als een grote familie!!!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s