Onze nieuwste aanwinst!

 

 

Eric Junge, onze voorzitter, ging net zo lang in binnen- en buitenland op zoek tot hij precies de bus vond die hij zocht. En voila! Dit is hem. Onze vierde Groengrijs bus, de Eberhard. Dat deze kanjer van een bus echt nodig is, blijkt wel uit het feit dat hij al volledig meedraait in het Groengrijs dagtochtenprogramma. Velen maakten al kennis met de slimme invalidenlift die deze bus voor iedereen toegankelijk maakt. Het Groengrijs team is trots op de Eberhard en verheugt zich op alle verrassende, gezellige en boeiende dagtochten die we met deze topbus gaan maken!

IMG_5586

4 reacties op “Onze nieuwste aanwinst!

 1. jannie faas schreef:

  Wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd,,,Jannie

 2. Isabelle schreef:

  Waarom zoveel bussen? Niet zo duurzaam. Ze staan de meeste tijd langs de kant van de weg.

  • theaseinen schreef:

   geachte Isabelle,
   we hebben 1 bus in Amersfoort en omgeving rijden, 1 bus in de Achterhoek en nu 2 Euro5 bussen in Amsterdam. Deze bussen zullen geregeld rijden. Vanuit sociaal-maatschappelijk organisaties en verenigingen wordt een beroep op onze bussen gedaan, omdat de bussen waar zij tot nu toe gebruik van maakten met ingang van 1 januari Amsterdam niet meer in mogen.
   Thea Seinen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s