Zin in een dagtocht?

Klik op: Tochten in de Planning en Stadspastochten

 

GROENGRIJS HELPT

DONATIES WELKOM

Met onze Groengrijs bussen hebben we inmiddels ruim 300 Oekraïeners een veilig heenkomen bezorgd. Heen nemen we medicijnen, dekens, dekbedden,  slaapzakken, levensmiddelen en verzorgingsproducten mee.

Wil je ons helpen om dit mooie werk voort te zetten? Dan is een donatie zeer welkom.

Ons rekeningnummer NL71 RABO 0129 8306 58 tnv Stichting ZuiderAmstel in Beweging onder vermelding van ‘Groengrijs helpt Oekraïne’.

Stichting ZuiderAmstel in Beweging heeft de ANBI status, giften zijn belastingaftrekbaar. Groengrijs is een initiatief van deze stichting. Beide rechtspersonen dienen hetzelfde doel, kort gezegd: hulp aan mensen in de knel.

 

HIER ZIJN WE HEEL TROTS OP!

“NOOR” ONZE ALLEREERSTE ELEKTRISCHE BUS

bus-noor-foto-groengrijs-eric-junge

Zaterdag 18 december maakten we onze eerste rit met deze prachtige bus, een rondje langs Kringloopwinkels (Amstelveen en Naarden). Zodra het weer kan gaan we weer met bus ‘Noor’ op pad.

Ad Hoc Beheer is zo gastvrij om bus ‘Noor’ een mooi, tijdelijk onderkomen te bieden in Amsterdam Westpoort. Daar zijn we blij mee, bus ‘Noor’ krijgt nog een vaste standplaats.

——————————————————————————

Welkom terug Piet!

Bus Piet is ook weer van stal gehaald en maakte gisteren zijn eerste rit. Aan het stuur Eric Junge en in de bus dit vrolijke clubje van de Olympiaschool. Wat hebben ze genoten. Hier doen de vrijwilligers van het Groengrijsbus team het voor. Foto: Sandra Eijssens.

Eerste rit Piet Foto Sandra Eijssens 7f2d5be4-f23a-461a-94b3-af5e14242c3c

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s