Museumdagtocht Brussel

In samenwerking met Huis van de Lydia

Vrijdag 27 december reden we met een volle Groengrijs bus naar Brussel om de unieke expositie Dali & Magritte te bezoeken met werken die niet eerder in Europa te zien waren. Het was allemachtig prachtig.

Na het bezoek aan het museum was er nog genoeg tijd om door Brussel te dwalen, de verrassende lichtobjecten te bewonderen en nog wat te eten en te drinken in een brasserie of of te genieten van friet met stoofvlees. Een echte eyecatcher in Brussel is het art nouveau-gebouw ‘Old England’ aan de Hofberg naar een ontwerp van architect Paul Saintenoy. Uniek is de hangende tuin met zijn strak gesnoeide taxushagen en rijen platanen met witgekalkte stammen. Via de lanen en trappen bereik je de top van de Kunstberg met een heerlijk uitzicht op de benedenstad.

Foto’s: Groengrijs/Thea Seinen

BF162C2A-502C-48D8-B8E6-6B120043CE4B

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s