De Groengrijs bus

De GROENGRIJS bus rijdt dankzij de donateurs en met steun van

De Groengrijs bus is er voor tochten met een sociaal maatschappelijke doelstelling. Met elkaar een hele dag op stap zijn en nieuwe indrukken opdoen, bevordert de sociale cohesie, leidt tot nieuwe vriendschappen en contacten. Ons doel is mensen van alle leeftijden uit hun sociaal isolement te halen en met elkaar te verbinden. Dat isolement treft niet alleen senioren, maar ook alleenstaanden en complete gezinnen die door gezondheidsklachten of gebrek aan geld niet of nauwelijks de deur uitkomen.Momenteel beschikt Vereniging Groengrijs over vijf touringcars. Drie in Amsterdam, een in Amersfoort en een in de Achterhoek. Onze groei van een bus naar vijf bussen en van een naar drie locaties is het bewijs dat we in een behoefte voorzien.

Groengrijs staat voor jong en oud, maar ook voor duurzaamheid. De grootste wens van het hele Groengrijs team is een elektrische touringcar met voldoende actieradius om in Nederland dagtochten te realiseren. Langs deze weg zullen we naar verwachting maatschappelijke partners  interesseren om bij te dragen aan het realiseren van deze doelstelling.

IMG_0050 (1)

De Hil-touringcar

De Piet-touringcar

 

Save

Save

Advertenties

16 reacties op “De Groengrijs bus

 1. Lia van der steen schreef:

  Mag ik lid worden van uw nieuwsbrief?
  Hartelijk dank!

  Lia van der steen

 2. groengrijs schreef:

  Lia, Thea Seinen zal een reactie hierover mailen.

  • Lidy en cees van veen schreef:

   Hebben mooie tochten met jullie al gemaakt willen graag op de hoogte blijven van nieue tochten vast bedankt en gauw tot ziens

   • groengrijs schreef:

    Dank Lidy en Cees voor de reactie. Een nieuwsbrief is er op dit moment nog niet. Kijk svp bovenaan bij ”Tochten in de Planning” en “Stadspas Tochten” voor actuele info. Ook kun je aan de rechterkant onder het kopje ”Meta” klikken op Berichten RSS en ons volgen. Een RSS feed kun je goed vergelijken met een nieuwsbrief.

 3. Eric Polman schreef:

  Nou fijn dat jullie een parkeerplaats gevonden hebben in Amersfoort/Hooglanderveen…ik kijk de hele dag op jullie bus uit….woon ik toevallig op een gratis parkeerplek????

 4. Ashraf schreef:

  mag ik lid worden voor nieuwsbrief en julie actie

 5. berdina schreef:

  Mag ik lid worden van u nieuwsbrief .
  Hartelijk dank.
  Berdina

  • groengrijs schreef:

   Een nieuwsbrief is er op dit moment nog niet. Kijk svp bovenaan bij ”Tochten in de Planning” en “Stadspas Tochten” voor actuele info. Ook kun je aan de rechterkant onder het kopje ”Meta” klikken op Berichten RSS en ons volgen. Een RSS feed kun je goed vergelijken met een nieuwsbrief.

 6. mary nebig schreef:

  hen zaterdag me aan gemeld voor de zeeland tocht maar nog geen bevesteging gehad was voor 2 personen gr m nebig

 7. Anne Lugthart schreef:

  Wat een leuke dag in Assen dus wil graag op de lijst komen

 8. Sheelagh Goossen schreef:

  Graag wil ik de nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte te zijn van deze mooie initiatief. Mvg S. Goossen

  • groengrijs schreef:

   Een nieuwsbrief is er op dit moment nog niet, Sheelagh. Kijk svp bovenaan bij ”Tochten in de Planning” en “Stadspas Tochten” voor actuele info. Ook kun je aan de rechterkant onder het kopje ”Meta” klikken op Berichten RSS en ons volgen. Een RSS feed kun je goed vergelijken met een nieuwsbrief.

 9. Astrid Bendt schreef:

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

  • groengrijs schreef:

   Een nieuwsbrief is er op dit moment nog niet, Astrid. Kijk svp bovenaan bij ”Tochten in de Planning” en “Stadspas Tochten” voor actuele info. Ook kun je aan de rechterkant onder het kopje ”Meta” klikken op Berichten RSS en ons volgen. Een RSS feed kun je goed vergelijken met een nieuwsbrief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s