Groengrijs Amersfoort e.o. boeken

BOEKEN EN BETALEN

DAGTOCHTEN IN SAMENWERKING MET LEEF3 en/of Indebuurt033 kunt u boeken via dit BOEKINGSFORMULIER. Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging. Ontvangt u geen bevestiging? Check dan of de bevestiging niet in de spambox is beland. Mail voor vragen groengrijsbus@gmail.com

DAGTOCHTEN IN SAMENWERKING MET INDEBUURT033 boekt u via dit BOEKINGSFORMULIER. Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging. Ontvangt u geen bevestiging? Check dan of de bevestiging niet in de spambox is beland. Mail voor vragen groengrijsbus@gmail.com

– Geen internet? Neem dan telefonisch contact op met 06-45729511 (uitsluitend op werkdagen tussen 13.00 en 16.00 uur, niet op zon- en feestdagen)

– Betalen doet u contant aan de chauffeur of de gids. Graag gepast betalen.

– Houd bij het telefonisch boeken de volgende gegevens klaar

– Naam en datum van de dagtocht

– Opstapplaats en vertrektijd

– Uw naam en die van uw medereiziger(s)

– Vermeld of u wel of geen lid bent (dit geldt alleen voor Leef3)

– Uw emailadres en/of telefoonnummer

– Gaat er een hulpmiddel mee?

Na uw telefonische boeking ontvangt u van ons een bevestiging per email. Houd uw mail (ook de spambox) of voicemail in de gaten.

Mocht u verhinderd zijn, dan vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk via groengrijsbus@gmail.com of 06-45729511 Vermeld daarbij duidelijk uw naam, aantal personen en de naam van de dagtocht.

Ga voor onze annuleringsvoorwaarden naar

https://groengrijs.com/algemene-voorwaarden/