Groengrijs Amersfoort e.o

 

 

DAGTOCHT JUNGLEPARK ORCHIDEEËNHOEVE

NIEUWE DATUM 11 MAART 2022

 

I25 oktober orchideeenhoeve met pannenkoekenlunchIn Junglepark De Orchideeënhoeve is het altijd goed weer, want tuinen, horeca en het Jungledorp zijn overdekt. Dankzij de weelderige beplanting, de bloemen, snelstromende beekjes en waterpartijen met tropische vissen waan je je in de jungle. Speur naar de aapjes en spot de flamingo’s. Bied de lori’s wat lekkers aan en ontdek dat deze kleine, felgekleurde papegaaien uit de hand eten. In de vlindertuin fladderen juweeltjes van vlinders rond en de altijd actieve stokstaartjes zijn in de savanne helemaal in hun element. In de Serre en in de Hangende Bloementuin kunt u terecht voor koffie, thee, drankjes, lunch en ander lekkers. Sla ook het Jungledorp niet over. Daar is het heerlijk winkelen in de nieuwe winkel (2.000 m2) van de Orchideeënhoeve. Van unieke cadeaus tot leuke souvenirs en van hippe woondecoratie tot bijzondere kamerplanten, het aanbod is groot en gevarieerd. In de straatjes van het  gezellige jungledorp vind je volop inspiratie en shop je de leukste hebbedingen voor jezelf of een dierbare!

Prijs: € 25 (Incl. vervoer met de Groengrijs bus en entree). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Opstapplaatsen en vertrektijden:

09.00 uur De Dissel, Disselplein 6 Hooglanderveen

09.15 uur Euterpestede, Euterpeplein 101, Amersfoort

09.30 uur Centraal Station Amersfoort op de parkeerplaats waar de touringcars vertrekken.

Aankomst Orchideeënhoeve ca. 11.00 uur.

Vertrek Orchideeënhoeve 15.30 uur

Vergeet het mondkapje niet.

De Orchideeënhoeve is toegankelijk met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+). Het dragen van een mondkapje is nu ook binnen verplicht.

Boeken kan voor deze dagtocht via jakolien.van.nes@gmail.com Geen internet? Bel dan 06-44 46 65 34 tussen 13.00 en 17.30 uur. Voicemail? Spreek uw naam duidelijk in en de dagtocht van uw keuze, opstapplaats en aantal personen.

Voor de meest recente coronamaatregelen

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Zie voor onze algemene en annuleringsvoorwaarden

https://groengrijs.com/algemene-voorwaarden/

——————————————————————————————————–

GEANNULEERD ++ ZATERDAG 11 DECEMBER++ GEANNULEERD

KERSTMARKT OBERHAUSEN

Oberhausen, Foto Linda Carolus

Stap 11 december in de Groengrijs bus en ga mee naar de kerstmarkt in Oberhausen, een van de populairste kerstmarkten. Kerstversiering,  kaarsen, lichtjes, mini-kersttaferelen, er is te veel om op te noemen om van uw huis een echt kersthuis te maken. Ook vindt u hier cadeaus voor jong en oud. De kerstmarkt grenst aan het immens grote winkelcentrum CentrO met meer dan 250 winkels, waar het goed kerstinkopen doen is. Alle bekende merken op het gebied van kleding voor jong en oud, sport, meubelen, levensmiddelen, verlichting, woonaccessoires, speelgoed, delicatessen etc. zijn er vertegenwoordigd. Neem tussen het winkelen door tijd om te genieten van curryworst, lebkuchen, reibekuchen en prezel (pretzel), glühwein en andere warme drankjes.

Geldig zaterdag 11 december 2021

Prijs € 15 (inclusief vervoer met de Groengrijs bus, exclusief consumpties en maaltijden).

Opstapplaatsen en –vertrektijden:

08.00 uur De Dissel, Disselplein 6 Hooglanderveen

08.15 uur Euterpestede, Euterpeplein 101, Amersfoort

08.30 uur Centraal Station Amersfoort op de parkeerplaats waar de touringcars vertrekken

Vertrek uit Oberhausen: 17.00 uur, ca.19.45 terug in Amersfoort

Mondkapjes zijn in de Groengrijs bus verplicht. In Duitsland is dat in het ov, openbare gebouwen en in winkels een goedgekeurd medisch mondmasker (categorie FFP-2). Neem een geldige QR-code mee in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+).

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies

Boeken kan via jakolien.van.nes@gmail.com Geen internet? Bel dan 06-44 46 65 34 tussen 13.00 en 17.30 uur. Voicemail? Spreek uw naam duidelijk in en de dagtocht van uw keuze, opstapplaats en aantal personen.

Wilt u met een groep, vereniging, sportclub of school op pad?

Neem dan contact op met Sjaak Smink, sjaak@smink.nl, 06-51 23 23 25

Save