Amsterdam Stadspas Tochten

 

***Volgeboekt***Zaterdag 27 november***Volgeboekt***

WINTERLAND

KERSTMARKT, HASSELT (B)

winterland.be

 

Ga zaterdag 27 november mee naar Winterland Hasselt. Dat is de grootste winterhappening van Belgisch Limburg in de mooie Hasseltse binnenstad. De talrijke kramen, de ijspiste, de spiegeltent en nog veel meer attracties zijn goed voor 12.000 vierkante meter winterpret. Blikvanger is het 35 meter hoge reuzenrad dat een uniek uitzicht biedt op de Hasseltse binnenstad en omgeving.

Hasselt is ook een stad met een heerlijk winkelaanbod voor ieders stijl, smaak en budget. In de bekende winkelstraten en gezellige zijstraatjes bieden de ideale winkelmix van bekende merken en authentieke, eigenzinnige adresjes. Bij Chocoladehuis Boon kun je terecht voor de Hasselt praline een mix van hazelnoot, speculaas en jeneverbes. Lekker Limburgs, http://www.lekkerlimburgs.be is het adres voor Hasseltse streekproducten.

Voor meer tips https://www.visithasselt.be/nl en https://www.winterland.be/nl

Wanneer: zaterdag 27 november

Groene stip: € 5 (Normaal € 17,50) Inclusief vervoer

Vertrektijden en opstapplaatsen

08.30 uur De Mirandalaan t.o. De Mirandabad

08.40 uur Amstelstation bij de in/uitgang beneden

09.00 uur Cornelis Lelylaan (aan de kant van de trams, tegenover Subway)

Aankomst Hasselt ca. 12.00 uur (We maken onderweg koffie/sanitaire stop)

Vertrek Hasselt: 17.00 uur

Terug in Amsterdam 19.30-20.00 uur

Deze tocht gaat door bij minimaal 35 deelnemers

Tijden zijn vertrektijden. Vergeet het mondkapje niet. Een mondkapje is verplicht bij het instappen en gedurende de hele rit. In heel Belgie zijn mondkapjes zijn vanaf 10 jaar verplicht.

Reis alleen mee met een geldige nationale en internationale QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) PLUS geldig ID (14+). Die heb je nodig om toegang te krijgen tot de kerstmarkt, horeca etc. en om terug te reizen naar Nederland.

Voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/vaccinatiebewijs

BOEKEN: U kunt niet meer boeken.

Wilt u boeken voor een groep van 6 of meer personen. Stuur een mail naar groengrijsbus@gmail.com

Na het invullen van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging van ontvangst van uw aanmelding. Dit is nog geen garantie dat u verzekerd bent van een plaats. Houd de mail in de gaten waarin staat dat u definitief een plek heeft of dat u op de wachtlijst staat. Ontvangt u geen bevestiging? Check dan of de bevestiging niet in uw spambox is beland.

Geen internet? Neem contact op met ons via de voicemail van 06-45729511. Vermeld duidelijk naam, telefoonnummer, naam dagtocht, opstapplaats en stadspasnummer. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Omdat we vrijwilligers zijn die ook betaalde banen hebben, lukt dat niet altijd dezelfde dag. Voor annuleringen, informatie etc. graag alle communicatie zoveel mogelijk via groengrijsbus@gmail.com. Mails aan groengrijsbus@gmail.com worden dagelijks gelezen en afgehandeld. Berichten via WhatsApp, Messenger worden niet in behandeling genomen.

Heeft u geen Stadspas met groene stip? U betaalt de normale prijs van € 17,50. Boeken zonder stadspas doet u door een mail met uw naam en vermelding van de opstapplaats te sturen naar groengrijsbus@gmail.com

Alleen voor last minute mededeling op de dag zelf en onderweg Thea Seinen 06-46 13 88 97 (niet voor vragen over de boekingen)

Het programma voor de komende Stadspastochten volgt in de loop van deze week. We passen het programma aan aan de meest recente coronamaatregelen.


Zaterdag 11 december

Den Haag en Scheveningen

Winkelen en wandelen in de Haagse binnenstad en lekker uitwaaien aan het strand van Scheveningen. We zetten je in het centrum van Den Haag af, vlakbij het Binnenhof en op tien minuten loopafstand van Lange Voorhout.  De hele stad verkeert in kerstsfeer. Begin van de middag rijden we naar Scheveningen om uit te waaien aan het strand en de overdekte pier te bezoeken.

Opstapplaatsen

Mirandalaan, Amstelstation en Cornelis Lelylaan

TIJDEN EN MEER INFORMATIE VOLGEN SPOEDIG

 

 

OPSTAPPLAATSEN STADSPAS DAGTOCHTEN

IMG_2974

Opstapplaats Station Lelylaan, aan de kant van de trams tegenover Subway, niet bij de bussen

 

Opstapplaats Amstelstation

Opstapplaats Amstelstation, beneden, voorzijde

 

Opstapplaats metrostation Kraaiennest ter hoogte van Taibah moskee

Opstapplaats metrostration Kraaiennest ter hoogte van Taibah moskee

Opstapplaats station RAI

Opstapplaats RAI onder het viaduct ter hoogte van halte tram 4

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save