Amsterdam Stadspas Tochten

***nog enkele plaatsen vrij***Dinsdag 20 augustus***geen wachtlijst***

U kunt een e-mail sturen naar groengrijsbus@gmail.com

DAGTOCHT KOP VAN NOORD-HOLLAND

’s Middags strand en duinen, ’s avonds de Avondkaasmarkt in Alkmaar

rvf_1078-version-3 foto kaasmarkt.nl

We rijden ‘s middags naar de Hondsbossche Duinen tussen Petten en Camperduin. Met 30 miljoen kubieke meter zand zijn daar nieuwe duinen en een breed strand aangelegd. Er is een informatiecentrum met leuke tentoonstelling, je kunt er wandelen en op het strand zijn soms zeehonden te zien. Eind van de middag brengt de bus je naar Alkmaar voor de Avondkaasmarkt met gezellige ambachtsmarkt- en braderie.

Geldig: dinsdag 20 augustus 2019

Voor stadspas groene stip: € 5,- (normaal € 12,50)

Inclusief: vervoer Groengrijs bus

Opstapplaatsen en -tijden

13.15 uur: De Mirandalaan tegenover De Mirandabad

13.30 uur Station RAI, onder het viaduct voor de hoofdingang

14.00 Cornelis Lelylaan, aan de kant van de trams, tegenover Subway (niet bij de bussen)

21.30 – 22.00 uur: terug in Amsterdam

GENOEMDE TIJDEN ZIJN VERTREKTIJDEN, DE BUS WACHT NIET

Boeken (u komt dan op de wachtlijst)

U kunt boeken via het wachtlijstboekingsformulier KLIK HIER

Na het invullen van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging van aanmelding. Ontvangt u deze bevestiging niet? Check dan uw spambox.

Voor meer informatie: groengrijsbus@gmail.com

Geen internet? Neem contact op met ons: uitsluitend op maandag tussen 13.00 en 16.00 uur via tel.nr. 06-48981337 (Nicolette Koot); Denise Junge is de komende weken telefonisch niet bereikbaar, u kunt de voicemail inspreken op 06-45729511. Vermeld dan duidelijk uw naam, telefoonnummer en reden van uw telefoontje. We proberen u dan z.s.m. terug te bellen.

Voor last-minute zaken bel Thea Seinen: 06-46138897

Deze dagtocht gaat door bij minimaal 40 deelnemers

Na het invullen van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging. Ontvangt u geen bevestiging? Check dan of de bevestiging niet in uw spambox is beland

Geen internet, mail of problemen met het invullen of versturen van het formulier? Stuur ons een mail via groengrijsbus@gmail.com Vergeet niet om in de mail te vermelden: 19-cijferig stadspasnummer, naam/namen zoals op de Stadspas vermeld en de opstapplaats.

Het nummer dat wij nodig hebben voor de administratie vindt u onder de streepjescode op de achterkant. Reserveringen zonder (geldig) nummer van uw stadspas met groene stip nemen we niet in behandeling.

De € 5,- euro per persoon betaalt u voor vertrek aan het Groengrijs busteam. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee op schoot. We verzoeken u wel hun stadspasnummer door te geven.

CHECK DE SPAMBOX/RECLAME BOX VAN UW EMAIL. DAARIN KAN DE MAIL TERECHTKOMEN WAARIN WE MELDEN DAT U HELAAS NIET MEE KUNT OMDAT DE TOCHT VOLGEBOEKT IS

Geen Stadspas met groene stip?

Heeft u geen Stadspas met groene stip, maar wilt u wel mee? Dat kan. U betaalt dan de normale prijs van € 12,50. Boeken zonder stadspas doet u door een mail met uw naam en vermelding van de opstapplaats te sturen naar groengrijsbus@gmail.com

Mocht u verhinderd zijn om mee te gaan, dan vragen wij dat zo spoedig mogelijk te melden, zodat we mensen op de wachtlijst blij kunnen maken met een plaats in de Groengrijs bus.

—————————————————————————————————–

 

TERUGBLIK OP 2018 MET AMSTERDAM STADSPAS

Wat was het koud, wat was het tropisch warm, maar vooral wat was het ook in 2018 weer een feest om met Amsterdam Stadspas de meest uiteenlopende dagjes uit te

organiseren.

Van een lentetocht naar Texel in maart bij – 10 graden tot een heerlijke herfstdag met wandeltocht op de Veluwe, van het spektakel met de ‘Reuzen’ in Leeuwarden tot het varen in de Weerribben. Zelf vlotten bouwen en daarmee met z’n tienen het meer op peddelen. Broodjes bakken boven het kampvuur, op bezoek bij de zeehonden in Stellendam en Ecomare, lammetjes knuffelen op de schapenboerderij, stadswandelen en museumbezoek in Groningen, een avondje Glow Eindhoven, bezoek aan het Afsluitdijk Wadden Center, naar Sail Harlingen, de toren beklimmen op de Grevelingendam, naar het Chocolade Festival in Zutphen, een cultureel rondje Middelburg en samen met de boswachter je eigen kerstboom zagen. We zijn alweer druk met plannen voor 2019.

Liefs Thea namens alle vrijwilligers van het Groengrijsteam

 

 

 

 

Foto’s: Birgitta Gadellaa, Groengrijs/Thea Seinen e.a.

 

 

 

 

 —————————————————————————————————————————

 

OPSTAPPLAATSEN STADSPAS DAGTOCHTEN

IMG_2974

Opstapplaats Station Lelylaan, aan de kant van de trams tegenover Subway, niet bij de bussen

 

Opstapplaats station RAI

Opstapplaats Station RAI onder het viaduct voor de hoofdingang ter hoogte van halte lijn 4

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Advertenties