Amsterdam Stadspas Tochten

 

***Volgeboekt***Zondag 25 september***Wachtlijst***

NAZOMEREN OP DE FLORIADE

De Groengrijs bus brengt je er naar toe

Floriade-Preview-visitors-in-Gondola-4-scaled(3)Heb je nog voldoende tegoed op je Stadspas met groene stip staan, dan krijg je een gratis toegangsticket voor de Floriade in Almere. Dat kan alleen in de maand september. De Groengrijs bus brengt je er voor € 5,- naar toe.

Let op! Introducees kun je helaas op je Stadspas niet meenemen naar de Floriade in de Groengrijs bus.

Je krijgt alleen een gratis Floriade ticket met een geldige Stadspas met groene stip met voldoende tegoed. Neem de pas mee, die wordt gescand en vervolgens krijg je een entreeticket. Zonder voldoende tegoed en zonder Stadspas met groene stip is het toegangsticket helaas niet gratis. Het Groengrijs team zorgt dat de tickets klaarliggen.

Floriade, daar is zo veel te zien en te beleven

Een groener en duurzamer leven, daar draait het om op de Floriade in Almere. Groen en bloemen spelen daarin de hoofdrol. Een bezoek aan de Floriade brengt je in contact met planten, bomen en bloemen uit de hele wereld. Je maakt kennis met eetbare planten waarvan je het bestaan niet wist en je mag ze nog proeven ook. Inzendingen uit China, Suriname, Duitsland, Turkije, België, Frankrijk, Ethiopië en nog veel meer landen bewijzen dat heel de wereld werkt aan een groene, duurzame toekomst. Dat zie je ook terug in de paviljoens en gebouwen. In plaats van beton zijn die van hout, bamboe en andere natuurlijke materialen gebouwd. Iedere dag zijn er gratis workshops en voorstellingen voor jong en oud. Het ‘Hop on, hop off’ treintje brengt je tegen betaling tot in alle hoeken van het park.

Voor het programma van zondag 25 september

https://floriade.com/nl/programma/?dateEnd=2022-09-25&dateRange=day&dateStart=2022-09-25

De Floriadeplattegrond vind je hier

https://floriade.com/content/uploads/2022/04/Floriade-Expo-2022-Park-map-2-scaled.jpg

Geldig zondag 25 september 2022

Voor groene stip € 5,- (vervoer met de Groengrijs bus, normale prijs € 10,-)

Opstaptijden en -plaatsen

10.00 uur Station RAI, onder het viaduct voor de ingang

10.15 uur Cornelis Lelylaan, tegenover de Subway aan de kant van de trams

11.00 uur Aankomst Floriade

16.00 uur Vertrek Floriade

16.30 – 17.00 uur Terug in Amsterdam

Aanmelden vervoer met de Groengrijs bus

Dat doe je via het aanmeldformulier (u komt dan automatisch op de wachtlijst), KLIK HIER

Groepen van 6 of meer personen dienen zich op te geven via groengrijsbus@gmail.com

Na het invullen van het formulier ontvang je automatisch een bevestiging van ontvangst van jouw aanmelding. Dit is nog geen garantie dat je verzekerd bent van een plaats. Houd de mail in de gaten waarin staat dat je definitief een plek hebt of dat je op de wachtlijst staat. Ontvang je geen bevestiging? Check dan of de bevestiging niet in de spambox is beland.

Problemen met het invullen of versturen van het formulier? Stuur ons een mail via groengrijsbus@gmail.com Vergeet niet om in de mail te vermelden: 19-cijferig stadspasnummer, naam/namen zoals op de Stadspas vermeld en de opstapplaats. Ontbreekt een van deze gegevens dan nemen wij uw aanmelding niet in behandeling. SMS berichten en berichten via WhatsApp en Messenger worden niet in behandeling genomen.

Geen internet? Neem contact op met ons via de voicemail 06-45729511. Vermeld naam, stadspasnummer, datum, naam dagtocht, opstapplaats of de reden van het telefoontje. We proberen je dan z.s.m. terug te bellen. We zijn vrijwilligers, daarom zal dat niet altijd meteen zijn ivm andere werkzaamheden.

Alleen voor last-minute zaken en onderweg (niet voor informatie boekingen) Thea Seinen: 06-46138897.

Floriade_AerialView

Foto Floriade.nl


Zondag 2 oktober

VERVOER NAAR MADURODAM

HET UITJE VOOR JONG EN OUD

 

Madurodam 'torentje' Foto Groengrijs Thea Seinen IMG_9283Heb je nog voldoende tegoed op je Stadspas met groene stip staan, dan is de toegang tot Madurodam de hele maand oktober gratis. De Groengrijs bus brengt je er voor € 5,- naar toe.

Let op! Introducees kun je helaas niet meenemen naar Madurodam in de Groengrijs bus. Je krijgt alleen gratis toegang tot Madurodam met een geldige Stadspas met groene stip met voldoende tegoed. Neem de pas mee, die wordt bij de entree gescand. Zonder voldoende tegoed en zonder Stadspas met groene stip is de toegang helaas niet gratis.

Opstapplaatsen en vertrektijden

10.00 uur Station Rai, (onder het viaduct ter hoogte van ingang station), bereikbaar met tram 4, metro 50 en metro 51. Metro 52 (noordzuidlijn halte Europaplein, 5 minuten lopen van station RAI)

10.20 uur Cornelis Lelylaan (aan de kant van de tram t.o. Subway, niet bij de bussen)

Ca. 11.30 uur Aankomst Madurodam

16.00 uur vertrek naar Amsterdam

Ca. 17.00 – 17.30 uur terug in Amsterdam

Voor groene stip € 5,- (normaal € 12,50)

madurodam campagne beeld_1Boeken

Dat doe je via het aanmeldingsformulier KLIK HIER

Wil je met familie en vrienden bij elkaar zitten, kies dan voor dezelfde opstapplaats. Het is niet mogelijk om na de boeking en onderweg te wisselen van opstapplaats.

Groepen van 6 of meer personen dienen zich op te geven via groengrijsbus@gmail.com

Na het invullen van het formulier ontvang je automatisch een bevestiging van ontvangst van uw aanmelding. Dit is nog geen garantie dat je verzekerd bent van een plaats. Houd de mail in de gaten waarin staat dat je definitief een plek hebt of dat je op de wachtlijst staat. Ontvang je geen bevestiging? Check dan of de bevestiging niet in de spambox is beland.

Problemen met het invullen of versturen van het formulier? Stuur ons een mail via groengrijsbus@gmail.com Vergeet niet om in de mail te vermelden: 19-cijferig stadspasnummer, naam/namen zoals op de Stadspas vermeld en de opstapplaats. Ontbreekt een van deze gegevens dan nemen wij uw aanmelding niet in behandeling. SMS berichten en berichten via WhatsApp en Messenger worden niet in behandeling genomen.

Geen internet? Neem contact op met ons via de voicemail 06-45729511. Vermeld uw naam, stadspasnummer, datum, naam dagtocht, opstapplaats of de reden van uw telefoontje. We proberen je dan z.s.m. terug te bellen. We zijn vrijwilligers, daarom zal dat niet altijd meteen zijn ivm andere werkzaamheden.

Alleen voor last-minute zaken en onderweg (NIET voor informatie boekingen) Thea Seinen: 06-46138897.

 OPSTAPPLAATSEN STADSPAS DAGTOCHTEN

 

IMG_2974

Opstapplaats Station Lelylaan, aan de kant van de trams tegenover Subway, niet bij de bussen

Opstapplaats Amstelstation

Opstapplaats Amstelstation, beneden, voorzijde

Opstapplaats metrostation Kraaiennest ter hoogte van Taibah moskee

Opstapplaats metrostration Kraaiennest ter hoogte van Taibah moskee

 

Opstapplaats station RAI

Opstapplaats RAI onder het viaduct ter hoogte van halte tram 4

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save