Amsterdam Stadspas Tochten

Zondag 26 januari

DAGTOCHT ‘ONTDEK HOORN’

Met bezoek aan Museum van de 20e Eeuw, wandelen langs de haven en historische panden en winkelen in de gezellige binnenstad.

Zondag 26 januari rijdt de Groengrijs bus naar Hoorn. Daar gaan we naar het Museum van de 20e Eeuw, een leuk museum voor jong en oud. Kinderen zullen zich verbazen over de eerste mobiele telefoons en de allereerste televisietoestellen. Voor ouders en opa’s en oma’s zijn de compleet ingerichte kamers en keukens uit de 50’er 70’er en 90’er jaren een feest van herkenning. Vanuit het museum sta je binnen tien minuten in de gezellige binnenstad waar de winkels open zijn.

Voor: groene stip

Stadspasprijs: € 5,- (normale prijs € 17,50)

Geldig: zondag 26 januari 2020

Inclusief: vervoer met de Groengrijs bus en toegang Museum van de Twintigste Eeuw

Opstapplaatsen en – tijden

10.35 uur: De Mirandalaan t.o. De Mirandabad

10.45 uur: Station RAI (onder het viaduct ter hoogte van ingang station), bereikbaar met tram 4, metro 50, metro 51 en metro 52 (halte Europaplein, 5 minuten lopen van station RAI)

11.00 uur: NS station Lelylaan (aan de kant van de tram t.o. Subway, niet bij de bussen)

17.30 uur: Vertrek Hoorn (verzamelen: 17.15 uur)

Terug in Amsterdam: ca. 18.15 – 18.30 uur

GENOEMDE TIJDEN ZIJN VERTREKTIJDEN, DE BUS WACHT NIET

Boeken

U kunt boeken via het boekingsformulier Groengrijs Amsterdam https://groengrijs.brainshuffle.com/groengrijs-stadspas-amsterdam/

Problemen met het invullen of versturen van het formulier? Stuur ons een mail via groengrijsbus@gmail.com Vergeet niet om in de mail te vermelden: 19-cijferig stadspasnummer, naam/namen zoals op de Stadspas vermeld en de opstapplaats. SMS berichten en berichten via WhatsApp en Messenger worden niet in behandeling genomen.

Geen internet? Neem contact op met ons: uitsluitend op maandag tussen 13.00 en 16.00 uur via tel.nr. 06-48981337 (Nicolette Koot). Op andere dagen via de voicemail 06-45729511. Vermeld duidelijk uw naam, stadspasnummer, datum, naam dagtocht, opstapplaats of de reden van uw telefoontje. We proberen u dan z.s.m. terug te bellen. Dat zal niet altijd meteen zijn ivm andere werkzaamheden.

Alleen voor last-minute zaken en onderweg Thea Seinen: 06-46138897

Deze dagtocht gaat door bij minimaal 40 deelnemers

Na het invullen van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging. Ontvangt u geen bevestiging? Check dan of de bevestiging niet in uw spambox is beland

Geen internet, mail of problemen met het invullen of versturen van het formulier? Stuur ons een mail via groengrijsbus@gmail.com Vergeet niet om in de mail te vermelden: 19-cijferig stadspasnummer, naam/namen zoals op de Stadspas vermeld en de opstapplaats.

Het nummer dat wij nodig hebben voor de administratie vindt u onder de streepjescode op de achterkant. Reserveringen zonder (geldig) nummer van uw stadspas met groene stip nemen we niet in behandeling.

De € 5,- euro per persoon betaalt u voor vertrek aan het Groengrijs busteam (graag met gepast geld). Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee op schoot. We verzoeken u wel hun stadspasnummer door te geven.

CHECK DE SPAMBOX/RECLAME BOX VAN UW EMAIL. DAARIN KAN DE MAIL TERECHTKOMEN WAARIN WE MELDEN DAT U HELAAS NIET MEE KUNT OMDAT DE TOCHT VOLGEBOEKT IS

Geen Stadspas met groene stip?

Heeft u geen Stadspas met groene stip, maar wilt u wel mee? Dat kan. U betaalt dan de normale prijs van € 17,50. Boeken zonder stadspas doet u door een mail met uw naam en vermelding van de opstapplaats te sturen naar groengrijsbus@gmail.com

Foto Groengrijs:Thea Seinen F7A540A0-E62C-4662-954E-8CB50A06EECB

Foto’s: http://www.ikhouvanhoorn.nl en Groengrijs/Thea Seinen

 

——————————————————————-

TERUGBLIK OP 2018 MET AMSTERDAM STADSPAS

Wat was het koud, wat was het tropisch warm, maar vooral wat was het ook in 2018 weer een feest om met Amsterdam Stadspas de meest uiteenlopende dagjes uit te organiseren.

Van een lentetocht naar Texel in maart bij – 10 graden tot een heerlijke herfstdag met wandeltocht op de Veluwe, van het spektakel met de ‘Reuzen’ in Leeuwarden tot het varen in de Weerribben. Zelf vlotten bouwen en daarmee met z’n tienen het meer op peddelen. Broodjes bakken boven het kampvuur, op bezoek bij de zeehonden in Stellendam en Ecomare, lammetjes knuffelen op de schapenboerderij, stadswandelen en museumbezoek in Groningen, een avondje Glow Eindhoven, bezoek aan het Afsluitdijk Wadden Center, naar Sail Harlingen, de toren beklimmen op de Grevelingendam, naar het Chocolade Festival in Zutphen, een cultureel rondje Middelburg en samen met de boswachter je eigen kerstboom zagen. We zijn alweer druk met plannen voor 2019.

Liefs Thea namens alle vrijwilligers van het Groengrijsteam

 

 

 

Foto’s: Birgitta Gadellaa, Groengrijs/Thea Seinen e.a.

 

 

 

 

 —————————————————————————————————————————

 

OPSTAPPLAATSEN STADSPAS DAGTOCHTEN

IMG_2974

Opstapplaats Station Lelylaan, aan de kant van de trams tegenover Subway, niet bij de bussen

 

Opstapplaats station RAI

Opstapplaats Station RAI onder het viaduct voor de hoofdingang ter hoogte van halte lijn 4

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

 

Save