Zelf gezaagd!

Wat is er leuker dan je eigen kerstboom uitkiezen in het bos en hem vervolgens zelf te zagen. Dat kon zaterdag 10 december en zaterdag 17 december in het Kuinderbos. Boswachters Bouwe, Titus en Harco zorgden voor knapperende houtvuurtjes, gluhwein en chocomel. Het Groengrijs team serveerde drie soorten soep, homemade by Eric Junge en partner Soraya. We trokken in een lange rij door het bos op weg naar het veld met kerstbomen. Daar bleek de keuze enorm, van heel kleine boompjes tot bomen die in de hal van een kasteel niet zouden misstaan. We hielden het bij bomen van maximum van 2 meter, anders pasten de bomen niet in de bus. Iedereen hielp iedereen met het kiezen en het zagen. Alle bomen werden op de trekker geladen en door Titus naar de bus gebracht. Na het zagen zijn we nog een tijdje gezellig met zijn allen rond de kampvuurtjes gaan zitten totdat het tijd werd om naar huis te gaan. Wat hebben onze gasten genoten en wat hebben wij van het Groengrijs team genoten. De eerste foto’s van de zelf gezaagde kerstbomen compleet met versiering zijn binnen.

Met dank aan Stadspas Amsterdam, Albert Heijn (ingredienten voor de soep en het brood) en Harco Bergman, Bouwe en Titus, Staatsbosbeheer

Fijne feestdagen iedereen

liefs van het hele Groengrijs team

ben-en-annemarie-ooft-img_0181

de boom van Ben en Annemarie

peter-de-bourgraaf-peterdebourgraaf

de boom van Peter

eric-junge-img_2029

de boom van Eric

paul-reintjes-dsc07032

de boom van Paul

thea-boom-img_0516

de boom van Thea

jeffrey-en-dyana-img_0521

de boom van Jeffrey en Dyana

schermafbeelding-2016-12-21-om-08-08-21

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s